domingo, 20 de mayo de 2012



MUSICSHOW

CAPITULO QUINTO
(Nuevos episodios)

Después de unas cuantas décadas de historias y anécdotas nuestro Musishow comienza una nueva etapa con nuevos episodios e historias en las que voy a relatar. Si alguna persona se siente identificada en algún personaje, es puramente casualidad y deseo de corazón que no se sienta ofendida ya que hay que poner un poco de humor en la vida …
Con todos ustedes…
¡¡El Musicshow…nueva generación!


Van pasar uns anys en els que van haber molts cambis. Les xicones de la banda van aumentar, la banda va muntar de nivell, els homens cada volta se pareixen més a les dones y les dones se pareixen més als homens…La gent jove porta pantalons sense cinturó i van ensenyant la raja del cul, les xiques ja no lleven bragues, ara es possen tirachines, están de moda els tatuatjes, els piercings, qui no porta un móvil amb wasap está desfasat i si no tens twiter o facebook no te enteres de res…

Director: Hola compañeros, soy el nuevo director y quiero expresar mi gran sincera gratitud por confiarme el cargo de director de esta banda y espero que nos llevemos bien para poder hacer lo que nos gusta a todos…Música…
Musics: (aplausos) plas,plas,plas…..!!!!
Platillero: qui es este nou director?
Caixa: Este es un fenómeno, m´han dit que te uns cuants premis internacionals de dirección i ha dirigit més de doscentes bandes de música.
Bombo:  Pos si ha dirigit tantes bandes es per dos motius…o perque es molt bó o perque es tant roín que no el volen en ninguna…jajajaja.
Baixos: jajaja, xé no sigues cabronet bombero.
Director: Hoy tenenos un ensayo especial. Viene a cantar un tenor, porque hay que hacer un baile de danzas populares con una canción que se llama el Ball Xafat de Marivient.
Vamos arriba i empezamos con la música…
Banda: Chán, tatachán, tata, CHAN CHAN CHAN , tatachán,…..
Solista: Alçat la falda chiqueeeetaaa…aaa……
Alçat la falda chiqueeetaaaa…aaa….
Vull voret el conilleeeee….eee…etttt
Si me deixes que tel tooooquee…eeee
Jo me deixaré tambeeee…eee.eeeee
Jo me deixaréeeee…..eeee..eeee…eeeee
Ta….aaaa…aaaa..aaaa…aaaaaambé.
Banda: Pum.
Director: ahora repetimos da capo la música i siguen bailando con castañuelas, y seguimos con la segunda copla…
Banda: Chán, tatachán, tata, CHAN CHAN CHAN , tatachán,…..
Solista: Les xiques de la malláaa…aaa…aaaaa……
Les xiques de la malláaa…aaaa..Aaaaa….
Al pixorro diuen peee….ne…eeeeee
A la figa diuen…..cho….choooooooo….ooooo
I tetas a les mameeee….eee….eelleeeeess….
Iiiii tetas a le…eeee..eee..eeesss
Ma….aaa..aaa…aaa…..me..ee…lles.
Diretor: muy bien, volvemos da capo y vamos a por la ultima copla…
Banda: Chán, tatachán, tata, CHAN CHAN CHAN , tatachán,…..
Solista: Tot el dia estic fent pleeeeita….aaa…..
Tot el dia estic fent pleeeita….aaaa.aaaa….
Sense pegar un polveee…eee…eeeet
Maldita siga la ple…eee..eita…..aaaa…
I el espart de Marivie…eeee..eeeent
I el espart de ma…aaa..aaa…aaaa….
ri.iii.iii.iii….iiiivient.
 Director: Muy bien, esto ha salido estupendo. Me gusta mucho la arraigada música popular y este es un gran ejemplo en que hay que saber que el buen músico debe de tocar todo tipo de música, ya sea clásica, moderna, popular…etc. Porque no hay que creerse que porque uno esté estudiando grado superior va a ser más listo que un compañero que no tenga estudios, a veces vale más la experiencia que la técnica y es muy importante asistir a todos los ensayos, porque la COMPLICIDAD  es muy importante.

Flauta: Complicitat! Eixa paraula es molt bonica, me sona de algo pero no em recorde de que pot ser….Segurament quan la vaig sentir estaría molt relatxada.
Oboe: Sí , a mi tambe me sona de algo….
La banda va seguir ensallant un parell de pasodobles y el bolero de ravel i el mestre estaba un poquet mosquejat perque faltaba molta gent al ensayo.
Van fer un xiquico descans per a vore si venia la gent que faltava i els musics comentaven lo seguent….
Saxo: Xé, asto no pot seguir així. Esta gent que no ve a ensallar perque sempre están ocupats els tenim que donar un escarment.
Clarinet: Si que es veritat, se pensen que perque están estudiant tenen bastant en  venir al últim ensayo y després al concert….
Fagot:  Si, i luego quan s´equivoquen diuen que ells ho han fet bé, que és la banda la que s´ha equivocat…
Trompeta: anem a parlar amb el mestre a vore si fem algo…
Timbalero: No li digueu res…que se me ha ocurrit  una idea….jajajaja….que me pixe de la risa….jajajajajajaja
Musics: Conta desgraciat! Que tú tens unes idées molt macabres….jejeje
El timbalero tenía fama de tindre mala llet! I quan gastaba bromes era únic.
Platillero: No sigues cabronet que una vegada se te va ocurrir de posar polvos pica-pica en el rollo del paper del wáter de una estació de autobusos i quan la gen de llarg recorregut paraven per a evacuar…eixien tots en un picor de cul que quan anaben anant, pareixia el desfile de la pasarela cibeles…jajajajajajaja

Musics: Vinga contamos la idea que has tingut.
Timbalero: pos se me ha ocurrit que cuan tinga que entrar amb el solo, anem a posarl- hi al paper el dia del concert uns quants sostinguts i bemols, i com el mestre ha dit que tenim que vaixar la tonalitat de la canció un parell de tonos ….ja voreu quina cantá pegará el solista quan toque ell a soletes….jejejejeje.
Requint: Li está ben merescut per prepotent. Aixó sonará a rayos  I seguramen se té que posar més colorat que el cul dels que se van llimpiar amb el paper del wáter amb polvos pica-pica….
Musics: JAJAJAJAJA….JAJAJAJAJA…..JAJAJAJAJAJAJA…….
CONTINUARÁ…”THE MUSICSHOW”
J.M.R.B

No hay comentarios: